Stuga på Öland

Haga Park, en plats att längta till

Upptäck ett semesterparadis för hela familjen

Öland har en historia som kur- och badort som startar redan under tidigt 1900-tal. När beslutet togs att bygga Ölandsbron år 1966 fick turismen ett verkligt uppsving. Det var under 70-talet som Ann och Torsten Snöberg tog över arrendet av, och senare fick möjlighet att köpa, Haga Park Camping & Stugor.

Intresset för camping och att hyra stuga på Öland växte under 80-talet och familjen Snöbergs hjärteprojekt växte så småningom till att bli en av Ölands största campingplatser. Parkanläggningen förfinades, stugorna renoverades, servicebyggnader växte fram och så småningom även ett vandrarhem.

Legender som Ingemar Stenmark och Gunde Svan upptäckte Haga Park redan på 80-talet. Då var vindsurfingsporten ny och de unika vindförutsättningarna kring Beijershamn gjorde Haga Park till ett välbesökt surfingparadis. Fortfarande anses Haga Park ha Sveriges bästa förutsättningar för vind- och kitesurfing.

Genom åren har allt fler familjer, surfare, naturälskare och badgäster upptäckt Haga Park och de möjligheter till avkoppling och upplevelser som finns precis i närheten. Många är de gäster som valt att återvända till oss år efter år, vi hoppas att också du blir en av dem!