Haga Park

Äventyret börjar på Haga Park

En semesterpärla, ett världsarv och hel värld av smakupplevelser

Öland är en annorlunda plats på jorden, lika mycket formad av naturens och landskapets speciella förutsättningar som av människors skaparkraft och överlevnadsinstinkt. Kroppkakorna, alvaren, sjömarkerna, stenmurarna, radbyarna, vindarna, väderkvarnarna, det milda klimatet och över trettio olika orkidéer är kännetecken som alla är unika för Öland.

Att utgå från Haga Park och södra delen av Öland är perfekt på många sätt. Här finns det mesta av Ölands kultur och natur representerat inom ett område som är enkelt att nå till fots, med cykel eller bil. Södra Öland är också ett känt resmål för den golfintresserade. Och när du vill lämna den lugnare södra delen och söka andra äventyr så bär de fina vägarna snabbt norrut.

Haga Park Surfcenter finns i nära anslutning till campingområdet, här finns möjligheter för såväl nybörjare som erfaren att hyra utrustning för vind- och kitesurfing. För den som hellre avnjuter sommaren på land finns här södra Ölands största badstrand. Inom området finns det gott om aktiviteter för vuxna och barn i alla åldrar. Som minigolf, tennis, cykelbilar samt flertalet lekplatser. Våra ledarledda barnaktiviteter fungerar som barnpassning när du vill ha en stund för dig själv.