Stugor på Öland

Välskötta stugor på Öland

Stugorna på Haga Park ligger vackert omgärdade av välskötta gräsmattor, lummiga parkområden och fina promenadstigar. Det är aldrig långt till service och aktiviteter, vare sig du vill köpa glass i butiken, hyra en cykelbil i receptionen eller ta ett kvällsdopp i havet. I varje kvarter om 4 stugor finns det tillgång till grill.

Stugorna är indelade i 4 kategorier. Samtliga av dessa stugor har hög standard och är utrustade med wc, komplett kök, varmt/kallt vatten, tv samt en altan. Det som särskiljer stugorna är antalet bäddar, inbyggd dusch samt en stor utbyggd altan i söderläge. Alla stugor är rökfria. Läs mer om våra stugor på Öland under respektive rubrik.

4 bäddar, 35 kvm, WC

Stuga på Haga Park, 35 kvm med WC

En stuga med fyra bäddar på 35 kvm. Ett fullt utrusat kök med spis, ugn, mikrovågsugn, kyl med frysfack och kaffebryggare. Ett allrum och två rum med våningssäng. Stugan har även WC samt en mindre altan. Dusch finns tillgänglig i en närliggande servicebyggnad. Omgivningen är vacker med välskötta grönområden och i varje kvarter om 4 stugor finns det tillgång till grill. Mindre än 300 meter till havet och närhet till reception, café och en minibutik.

  • Incheckning kl 14.30.
  • Utcheckning senast kl 12.00.
  • Egen parkering vid stugan.
  • Husdjur är välkomna.
  • Rökfria stugor.
  • Wi-Fi finns vid receptionsbyggnaden och ingår.
  • Sänglinnen samt handduk ingår inte men kan läggas till mot en avgift för 150 kr/set.
  • Städning sker vid avresa. Slutstädning kan köpas till mot en avgift.


4 bäddar, 40 kvm, WC/dusch

Stuga på Haga Park, 40 kvm med WC och dusch

Ett bekvämt boende med fyra bäddar. Stugan har kök, allrum, två sovrum, dusch och toalett. Kvällssolen avnjuts på stugans stora altan.

6 bäddar, 45 kvm, WC/dusch

Stuga på Haga Park, 45 kvm med WC och dusch

Vår största stuga som rymmer sex bäddar samt bäddsoffa. Stugan har välutrustat kök, vardagsrum, två sovrum samt stor altan med kvällssol. Stugan är djurfri.