Säsongscamping

Campa hela året på Haga Park

Ring oss på 0485-360 30 så berättar vi mer.

Att campa är ett härligt sätt att njuta av varje årstids karaktär och känsla. För dig som vill säsongscampa har vi delat in året i sex olika säsonger. Klicka här för att boka din säsongsplats. Vill du ställa en fråga? Klicka här!

Vår: 27/4 – 24/6

Våren är speciell på Öland och ett perfekt sätt att njuta av den är att ställa upp din husvagn på Haga Park i slutet av april och stanna till midsommar. Botanisera sedan bland Ölands alla natur- och kulturaktiviteter. Säsongen börjar tidigt på Öland och redan i april slår gårdsbutiker, caféer, muséer och konsthantverkare upp sina dörrar för turister. Kanske bokar du in Öland Spirar i maj?

Pris per säsong: 6 500 kr

Vår-sommar: 27/4 – 31/8

Ta för dig av sommaröland i långsam semestertakt och planera för en säsong med massor av upplevelser. Under sommaren blomstrar Öland och här finns alltid något att göra för alla i familjen. Musikfestivaler, konstutställningar, konserter, lekland, löpartävlingar, hamnfester och så förstås de superfina badstränderna.

Pris per säsong:  16 100 kr

Vår-sommar-höst: 27/4 – 30/9

På Haga Park är stämningen familjär och campingtomterna känns nästan som trädgården därhemma. Så varför inte ställa upp husvagnen här under hela sommaren och använda den som semesterstuga? Öland är en fantastisk plats att bjuda familj, vänner och släktingar på eftermiddagskaffe med dopp och en mängd spännande aktiviteter och upplevelser.

Pris per säsong: 17 100 kr

Sommar: 12/5 – 12/8

Under sommarmånaderna visar Öland upp sina bästa sidor, både vad gäller spännande familjeaktiviteter, härliga bad, mysiga caféer samt ståtliga slott och riddarborgar. Om du inte varit på Solliden än är det kanske dags att ta med familjen dit? En utflykt till de ljuvliga stränderna på norra Öland kommer att gillas av liten som stor, ett stopp på Ölands Djurpark eller Löttorps Lådbilsland likaså.

Pris per säsong:  15 300 kr

Sommar-höst: 1/6 – 30/9

Allt fler upptäcker att ett bra sätt att förlänga den Öländska sommaren är att ta vara på augusti och september månad och njuta av ett lite lugnare tempo. I detta säsongspaket får du uppleva hela den sköna ölandssommaren plus höstens alla färger och smaker. Sveriges största skördefest äger rum i september och hösten är också fågelskådarnas tid. Även om du är nybörjarskådare finns det möjlighet att följa med mer erfarna fågelkännare på exkursion, läs mer på Ölands Turistbyrås hemsida.

Pris per säsong: 15 900 kr

Höst: 6/8 – 30/9

Hösten är ljuvlig på Öland och utrustad med vandrarskor, cykel och kameraögon kommer du att få uppleva saker du aldrig sett förut. Haga Park ligger strax intill Stora Alvaret, så ta upptäckarskorna på under en dagsutflykt. Kanske tar du chansen att promenera längs folktomma stränder, arrangera en picknick vid Långe Jan med din käresta eller utmana kroppen med löparskorna på.

Pris per säsong: 4 900 kr

Angivna priser inkluderar dusch.