Säsongscamping

Campa hela året på Haga Park

Ring oss på 0485-360 30 så berättar vi mer.

Att campa är ett härligt sätt att njuta av varje årstids karaktär och känsla. För dig som vill säsongscampa har vi delat in året i sex olika säsonger. Klicka här för att boka din säsongsplats. Vill du ställa en fråga? Klicka här!

Försäsong: 26/4 – 22/6

Våren är speciell på Öland och ett perfekt sätt att njuta av den är att ställa upp din husvagn på Haga Park i slutet av april och stanna till midsommar. Botanisera sedan bland Ölands alla natur- och kulturaktiviteter. Säsongen börjar tidigt på Öland och redan i april slår gårdsbutiker, caféer, muséer och konsthantverkare upp sina dörrar för turister. Kanske bokar du in Öland Spirar i maj?

Pris per säsong: 6 500 kr

Helsäsong: 26/4 – 31/8

På Haga Park är stämningen familjär och campingtomterna känns nästan som trädgården därhemma. Så varför inte ställa upp husvagnen här under hela sommaren och använda den som semesterstuga? Öland är en fantastisk plats att bjuda familj, vänner och släktingar på eftermiddagskaffe med dopp och en mängd spännande aktiviteter och upplevelser.

Pris per säsong: 16 400 kr

Högsäsong: 17/5 – 16/8

Under sommarmånaderna visar Öland upp sina bästa sidor, både vad gäller spännande familjeaktiviteter, härliga bad, mysiga caféer samt ståtliga slott och riddarborgar. Om du inte varit på Solliden än är det kanske dags att ta med familjen dit? En utflykt till de ljuvliga stränderna på norra Öland kommer att gillas av liten som stor, ett stopp på Ölands Djurpark eller Löttorps Lådbilsland likaså.

Pris per säsong:  15 500 kr

Angivna priser inkluderar el, dusch och fri tillgång till tvättstuga.